Uppdrag

Här hittar du ett axplock a  uppdrag som vi på genomfört under åren.  Vill du veta mer om dessa så ta kontakt.

Vi på En kreativ byrå älskar hundar speciellt vår egen kontorhund Ronja som vi har tränat i narkotikasök. Därför var det extra roligt att få hjälpa Dog & People i Norrköping med paketeringen av deras nya affärsområde Tjänstehundar. Tack för förtroendet och lycka till med era nya uppdrag.

Tillsammans med RF-SISU Skåne och Malmö universitet drev vi under hösten 2019 projektet Sport Open – öppna dörrar till fler. Syftet med innovationsprojektet var att skapa innovativa processer som bidrar till ökad jämställdhet och inkludering inom idrotten. Läs mer här

På uppdrag av Coompanion Sörmland genom -förde vi under 2,5 år kooperativ affärsutveckling i KFV-regionen med bas i Katrineholm. Syftet var ett öka intresset för kooperativ företagande och arbeta för att det skapades fler sociala företag.

Genom vårt samarbetet med Kvadrat hjälpte vi Räddningstjänsten Halmstad med processledning i samband med att de implementerade sin nya värdegrund. I mindre grupper deltog all personal i en halvdags workshop där innehållet i värdegrunden omsattes i praktiskt handlande.

På uppdrag av Företagarna Syd arbetar vi med att stödja regionens lokalföreningar med organisationsutveckling och lokalt påverkansarbete för att skapa ett bättre företagsklimat för Sveriges alla företagare.

Workshop för projektet Farmtidens solel. Syftet med workshopen var att tillsammans med projektets kommunikatörer identifiera ett antal branscher där småföretag kunde dra nytta av att investera i solel. I uppdraget ingick även att paketera budskap och ta fram underlag för att nå målgruppen. Som verktyg i processen använde vi oss av NÖHRA-modellen

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.