Det sjuder av entreprenörskap

Efter många månader med Covid-19 och nedsänkning ser det ut som om det börjar att ljusna. Vi blir vaccinerade och förhoppningsvis kan vi snart trappa ner på antalet digitala möten och börja träffas fysiskt!

Under det första halvåret har vi på En kreativ byrå uteslutande haft digitala möten med våra kunder och våra kunders klienter. Vi har saknat det fysiska mötet och interaktionen som uppstår när människor möts fysiskt.

Magnus har under våren haft många rådgivningar på uppdrag av Nyföretagarcentrum Öresund. Det är roligt att se att så många bär på drömmar om att starta eget – trotts att vi befunnit oss mitt i en pandemi. Under juni genomfördes ännu en omgång av Ferieentreprenör i Trelleborg. Magnus Eriksson bidrog även i år med utveckling av konceptet och innehåll till olika workshops. Ett 40-tal ungdomar fick även i år lära sig mer om entreprenörskap och företagande istället för att ha ett vanligt ”feriejobb” inom Trelleborgs kommun. Bland ungdomarna fanns flera av framtidens företagare!

Nu laddar vi inför hösten och njuter av de soliga dagar som augusti har att erbjuda.

Vill du veta hur vi kan samarbeta så skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till info@enkreativbyra.com så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.